2010. december 27., hétfő

bocsánatkérés-féle...

nem is tudom hogy mivel kéne kezdenem... hónapok óta nem jártam itt, és féltem visszajönni... nagyon sokat gondoltam rátok 1-2 dolgozat közben, hogy vajon feljárkáltok-e az oldalra reménytelenül, hogy nincs új rész, vagy (elnézést, de ) le sem szarjátok, hogy mi van most...
hát úgy láttam az utóbbi nyert...
nem tudom, hogy megéri-e visszajönni... szerintetek igen?
osszatok ki nyugodtan, hogy felelőtlen vagyok, és hogy elhanyagoltalak titeket... megérdemlem...
jövő kedden szóbelizni fogok angolból... nagyon félek...
írjatok komit, vagy valamit hogy mit tegyek...
x.o.x.o. Letti

5 megjegyzés:

  1. szia szerintem meg érné vissza jönni mert én nagyon szeretem az írásaidat.és amikor tudtam feljöttem meg nézni hogy mi a helyzet.remélem maradsz.és nem hagyod abba!írod tovább és mi olvassuk.kész.remélem tényleg maradsz.
    puszi:(L)
    brigi

    VálaszTörlés
  2. szia!
    én rengetegszer néztem hogy van-e friss de mindig hiába és hát mit ne mondjak már meguntam teljesen lemondtam erről az oldalról csak a csoda műve hogy most eszembe jutott de úgy láttom hogy semmi változás.....

    VálaszTörlés
  3. Sziia. Én nagyon szeretem az írásaidat!! Légyszi ne hagyd abba. Egy fejezeten sokat nyerítek ha olyan van benne. A suliban is mindig várom h mehessek haza, h olvashassam. Ne b....ál ki velünk légy szíves! Nem azért olvastam el mind a 23? fejezetet, hogymost abbahaggyam félkészen az olvasást mert az író felelőtlen és nem hajlandó újat kreálni. Bocsii ha durva vtam és megbántottalak, de őszinteséget kértél. Már vtam kismilló blogon, akinek az írója is ilyen: tök király műve van, és szarik folytatni. Már bocs. Nah ccsáá . Eb vtam egy rajongód"

    VálaszTörlés
  4. Sziia. Én nagyon szeretem az írásaidat!! Légyszi ne hagyd abba. Egy fejezeten sokat nyerítek ha olyan van benne. A suliban is mindig várom h mehessek haza, h olvashassam. Ne b....ál ki velünk légy szíves! Nem azért olvastam el mind a 23? fejezetet, hogymost abbahaggyam félkészen az olvasást mert az író felelőtlen és nem hajlandó újat kreálni. Bocsii ha durva vtam és megbántottalak, de őszinteséget kértél. Már vtam kismilló blogon, akinek az írója is ilyen: tök király műve van, és szarik folytatni. Már bocs. Nah ccsáá . Eb vtam egy rajongód"

    VálaszTörlés